In september 1996 is Van der Tol medische apparaten opgericht en in aanvang als eenmanszaak met kantoor aan huis gestart. Per 1 januari 1997 is de eenmanszaak omgezet in een Vennootschap Onder Firma. De uitstekende omzetresultaten maakten een expansie in het jaar 2000 noodzakelijk. In mei 2000 zijn wij derhalve met ons kantoor overgegaan naar een grotere locatie met extra ruimte voor magazijnen en werkplaats. Aanvang 2006 was wederom een logistieke aanpassing noodzakelijk en zijn wij naar onze huidige standplaats IJsselmuiden verhuist. Naar wij hopen mogen wij u ook vanaf deze nieuwe locatie verder van dienst zijn. Op de E-mail pagina treft u een afbeelding en verdere adresgegevens van ons nieuwe pand aan.

Service


Voor alle door ons geleverde producten zijn wij door de fabrikanten geautoriseerd voor het uitvoeren van reparaties en onderhoud. Onze servicedienst kan werkzaamheden, in overleg, op locatie of in onze werkplaats uitvoeren.

Onze artikelen

Van der Tol medische apparaten v.o.f. levert uitsluitend exclusief voor Nederland geïmporteerde medische apparatuur van vooraanstaande Europese fabrikanten.

Cardiologie

In deze productgroep vindt u elektrocardiografen (portable) en E.C.G. apparatuur, waaronder systemen voor Stress-Testing en Holter analyse. Defibrillatoren (AED) en E.C.G. accessoires.

Afzuigpompen

Onder deze rubriek treft u voor elke medische discipline de meest geschikte afzuigpomp aan. Daarnaast leveren wij ook systemen voor afzuiging van chirurgische rookgassen bij het gebruik van elektrochirurgie en of laser.

Van der Tol medische apparaten v.o.f. is ingeschreven bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 30135439.